Hillot ja mehut

Valmistamme käsin omissa tiloissamme maatilalla runsasmarjaisia ja säilöntäaineettomia hilloja. Hilloissa on periaatteena kotimaisuus ja aidot maut. Reseptit ovat hioutuneet vuosien hillonteon tuloksena naapurissamme Ollilan Marjatilalla, jonka jalanjäljissä nyt valmistamme hämäläisiä lähihillojamme. Hillojen jälleenmyyjät löydät tästä.

Hellapoliisin kehittämä Prinsessan pullaburgeri -resepti löytyy täältä.

Mansikkahillo 300g

Runsasmarjainen ja aito mansikkahillo. Oiva lettujen päälle tai leivontaan.

Ainesosat: suomalainen mansikka, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (pektiini). Mansikkapitoisuus 52g/100g. Säilöntäaineeton. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Muskatarhillo 300g

Mustaherukkainen marja-aronialla höystetty hillo aikuisempaan makuun. Erinomainen makulisä lihan, kanan tai juustojen kanssa.

Ainesosat: suomalainen mustaherukka ja marja-aroniatäysmehu, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (pektiini). Mustaherukkaa 40g/100g ja marja-aroniaa 10g/100g. Säilöntäaineeton. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Anskuhillo 300g

Hillojemme kehittäjän, Ollilan Marjatilan emännän Annikin, Anskun, nimikkohillo. Ansku on herkullinen mansikkahillo, jota anis taittaa karamellimaiseen makuun. Sopii kaikkeen makeaan herkutteluun tai vaikka mauksi luonnonjogurttiin.

Ainesosat: suomalainen mansikka, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (pektiini), mauste (anis). Mansikkaa 52/100g. Säilöntäaineeton. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Tyrnitarhillo 300g

Hillo keltaisesta vadelmasta, johon loraus tyrniä tuo sopivan piristyksen sekä makuun että väriin. Maistuu vaikka juustojen tai vaniljajäätelön kaverina.

Ainesosat: suomalainen vadelma ja tyrintäysmehu, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (pektiini). Vadelmaa 42g/100g ja tyrniä 10g/100g. Säilöntäaineeton. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Prinsessahillo 300g

Runsasmarjainen mansikan ja pensasmustikan makuyhdistelmä. Käy kaikkiin jälkiruokiin ja prinsessoille sekä prinsseille.

Ainesosat: suomalainen mansikka ja pensasmustikka, sokeri, vesi, sakeuttamisaine (pektiini). Mansikkaa 42g/100g ja pensasmustikkaa 10g/100g. Säilöntäaineeton. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä ja avattuna jääkaapissa noin 3 viikkoa.

Mansikkamehu 0,5l

Aidosti mansikan makuinen mehutiiviste
Ainesosat: puristettu suomalainen mansikkatäysmehu, sokeri. Täysmehupitoisuus 70%. Sekoitusohje 1 osa mehua ja 5 osaa vettä

Hillojen lahjapakkaukset suoraan tilalta.

Valmistamme myös Food Market Herkun private label-hillot Lakka, Mustikka, Mesivadelma ja Mansikka.
Hillot myynnissä isoimmissa Prismoissa ympäri Suomen sekä lähialueella:
Prisma Laune, Syke ja Holma, Lahti
Prisma Hämeenlinna
Prisma Riihimäki 

Elintarvikehuoneistomme Oiva-raportti löytyy täältä.